Ge dig in i serietidningarnas värld med Jack Hammer Slot

När man växte upp så var det många av oss om läste serietidningar av alla dess slag. Många läste Kalle Anka, Batman och Superman medan andra ville läsa mer ”verkliga” serietidningar som Tintin och Vi Fem. När man läste dessa serietidningar så var det som att man försvann in i dess universum under tiden och man var en av dem, vilket var väldigt positivt för ens utveckling gällande fantasin.

Men när teknologin tog fart var det många som blickade tillbaka till dessa serietidningar och utifrån dem skapade massvis med olika brädspel, Tv-spel och nu också spelautomater. Det är precis vad NetEnt har återskapat i deras spelautomat ”Jack Hammer Slot”! Så vad väntar du på? Du kan ge dig ut på ett äventyr där Jack Hammer ställer sig mot sin ärkefiende, den onde Doktor Wüten.

Hur spelar jag Jack Hammer Slot?

jackhammer netent

Som många andra spelautomater idag så har du mycket du kan välja innan du väl startar. Och i ett spel som handlar om att jaga rätt på en ond doktor så känns det som att man borde komma väl förberedd. Jack Hammer Slot har en ganska vanlig spelplan med fem hjul på tre rader och 25 vinstlinjer. Du kan även välja ditt egna myntvärde som varierar från 0.01 till 1 mynt och sen måste du även välja hur många mynt du ska satsa på varje vinstlinje. Det du max kan satsa per vinstlinje är fem mynt vilket gör att du kan satsa väldigt mycket pengar per snurr. Det finns även en autospinfunktion som underlättar för den late som inte orkar trycka varje gång man ska spela.

Symboler och funktioner man ska hålla utkik för

När det kommer till de viktiga symbolerna så ska du hålla ett extra öga efter en tickande bomb där det står ”free spins” på, vilket är uppenbart vad den gör. Den andra är wildsymbolen som ersätter alla symboler förutom scattersymbolen, i detta fallet bomben.

Det som gör Jack Hammer Slot så intressant är att du har chansen att vinna mycket med dess Sticky Win funktion. Denna funktionen aktiveras varenda gång du får en vinst eller tre eller fler free spins symboler. De vinnande symbolerna stannar medan alla andra snurrar om. Detta gör att du får chansen att vinna mer än vad du originellt gjorde från början.

När det kommer till free spins-läget så aktiveras det när du får tre eller fler av dessa symboler. Vad som också är en välkommen bonus är att alla free spins har en multiplikator på 3. Nedanför kommer vi lista hur många som krävs och hur mycket du får.

  • Fem Symboler – Här får du 10 free spins.
  • Sex Symboler – Här får du 15 free spins.
  • Sju symboler – Här får du 20 free spins.
  • Åtta symboler – Här får du 25 free spins.
  • Nio – femton symboler – Lyckas du med detta får du hela 30 free spins.

Jack Hammer Slot är ett väldigt välgjort spel

NetEnt har gjort sig kända för att skapa roliga och interaktiva spelautomater. Jack Hammer Slot är definitivt en av dem med deras roliga funktioner och serietidningstema. I denna spelautomat kommer du slängas tillbaka till dina tidigare dagar och inte vilja släppa taget.

You Might Also Like
Leave a Reply