Destinationer i Europa med All inclusive

Ett mål med att åka på semester är att man ska kunna göra så lite som möjligt. Ibland är det skönt att bara koppla av och bli bortskämd med att få allting serverat. Därför kan det vara skönt att välja ett så kallat all-inclusive hotell där allting ingår. Du behöver inte betala för mat och dryck utan detta ingår alltså i priset. Oftast gäller det allt från frukosten till drinkarna vid poolbaren. Detta är perfekt för di som reser med barn eftersom du då aldrig behöver tänka på matlagningen. Du behöver inte heller tänka på några priser eller ta med dig plånboken eftersom allt redan är betalt och klart. Detta ger dig en avslappnande och härlig semester utan krångel.

Idag finns det en stor variation på all inclusive. Både till frukosten och middagen har hotellet en stor buffe med mängder av mat och dryck. Det kan dock skilja mellan hotellen vad som ingår i priset. Därför är det viktigt att du läser dig till vad som gäller vid bokningen. När du kommer till hotellet får du sedan ett par armband som visar att du har all inclusive. Hos vissa hotell finns det flera olika restauranger att välja på medans andra har en enda stor lunchsal. Om hotellet eller resorten har en privat strand brukar det även ingå mat och dryck på stranden. Målet är alltså att du inte ska behöva lämna hotellet på hela semestern om du så önskar.

Kanarieöarna och Malta

Kanarieöarna är en perfekt destination då det är varmt även på vintern men ändå inte en jättelång flygresa från Sverige. Här finns det flera hotell med all inclusive som passar hela familjen. Du kan till exempel välja den imponerande resorten Roca Niviria på Teneriffa. Det ligger precis intill stranden och har dessutom ett mycket imponerande poolområde. På området finns det dessutom hela fyra stycken restauranger och tre barer. Det går alltså att variera sig under veckan. Ett annat alternativ är Iberostar Playa Gaviotas som ligger på Fuerteventura. Här kan du njuta av en otroligt läcker frukostbuffe innan du går vidare till baren och tar en drink. Efter en lång dag på stranden kan du sätta dig ner till ett dukat bord i restaurangen.

Malta är en liten Medelhavsö söder om Italien. Det var länge en engelsk koloni vilket innebär att ön influeras mycket både av Storbritannien och Italien. Tack vare att ön är så liten tar du dig enkelt runt mellan de olika byarna. De har också en rad fina all inclusive hotell att välja bland. I byn Bugibba ligger det flera fyrstjärniga hotell med just detta tillval. Ett av dem är Hotel Seashells resort at Suncrest som har en stor pool och ligger precis vid havet. Det finns fem olika restauranger på området som alla har olika inriktning. Eftersom hotellet har två stora barnpooler passar det perfekt för barnfamiljen. De vuxna kan slappna av i spaavdelningen med en behandling.

Puglia, Italien och Algarve Portugal

Puglia är ett område som ligger i södra delen av Italien ner mot själva klacken på skon. Här finns det en uppsjö av vackra stränder och charmiga byar. Huvudorten i området är Bari med sina cirka 300 000 invånare. Ett av hotellen med all inclusive är Pietrablu Resort & Spa som ligger precis vid kusten. Hotellet har ett underbart stort och grönskade poolområde där du och ditt resesällskap kan spendera era dagar. När ni är hungriga kan ni njuta av den stora buffen som serveras i hotellets restaurang. Alla rum har dessutom en stor terrass eller balkong med fantastisk utsikt över området. Det är ett hotell där det händer mycket och du har chansen att delta i många dagliga aktiviteter.

Längst ner i södra Portugal ligger Algarvekusten som brukar kallas för landets Riviera. Här kan du njuta av fina kuststräckor och härliga temperaturer. Att kusten är omgiven av dramatiska klippor gör det till en otroligt vacker sträcka. Om du vill ha all inclusive ska du satsa på hotellet Riu Guarana som ligger på gångavstånd från en vacker stenstrand. Det otroligt vackra hotellet har ett stort poolområde som hela familjen kan njuta av. Det finns både gym och spa för den som känner för att ta del av detta. Det är dessutom bara 9 kilometer till staden Albufeira som är den kändaste orten på sträckan. All inclusive på detta hotell innebär att alla måltider plus dryck ingår i priset.

You Might Also Like
Leave a Reply